Frank Turner slår verdensrekord

Foto: Shannon Shumaker

De fleste bands ville være trætte efter en tour på 15 koncerter. Men den engelske musiker Frank Turner tager den lige et skridt videre, og har slået verdensrekorden for flest spillede koncerter i forskellige byer på mindre end 24 timer.

Frank Turner 24-timers tour lød på 15 koncerter i 15 forskellige byer i Storbritannien og dermed slog han den hidtidige rekord, der var på 10 koncerter i 10 byer.

Reglerne for rekordforsøget var at Turner skulle spille mindst 15 minutter i hver by, og der skulle som minimum være 25 gæster til stede hvert sted. og så skulle der som minimum være 20 km mellem hver venue.

Turner er et stykke fra rekorden for flest spillede koncerter, hvis man ser bort fra det skal være forskellige byer. Her har den norske singer/songwriter Helge Toft altså rekorden. Han spillede i 2012 intet mindre end 65 koncerter på mindre end 24 timer i Haugesund.

More from Claus Michaelsen
Nyt album (endeligt) på vej fra Body Count
Ice-T og hans kumpaner i Body Count annoncerede allerede for et par...
Read More
0 replies on “Frank Turner slår verdensrekord”