Nyt album med Turbonegro + download nyt nummer

turbonegro-no-press2005-fotostianandersen-365x350

Den 9. maj udgiver den norske garage-punk gruppe Turbonegro sit 6. album, Party Animals. Det er nu muligt på helt lovlig vis at downloade nummeret All My Friends Are Dead, der skulle være at finde på det ny album. Den første del af teksten lyder: “All my friends are dead, all my friends are dead, they got kicked in the head, all my friends are dead” og senere bliver vennerne også “smacked in the head” og de leger med håndgranater.

Nummeret kan anbefales og findes på følgende adresse: www.purevolume.com/turbonegro/

More from Carsten Fjølner
Sonic Youth på vej med endnu et album
Selvom det kun er et halvt år siden Sonic Youth udgav det...
Read More
0 replies on “Nyt album med Turbonegro + download nyt nummer”