31.05.07 – The Floor Is Made Of Lava – Spot Festival 2007

spotfestival-dk-logo-2007-565x377

Spot Festival – Torsdag: The Floor Is Made Of Lava

Med en smøg og en øl i hånden indtog københavnerdrengene scenen på pAKHUSET for anden gang i dette forår. Trods en del tekniske problemer i starten fik rock’n’roll’en ordentlig bid i publikum, og flere hoppede deres første SPOT-energi-spring i år. Energien var mere end til stede hos The Lava, og alt i alt virkede denne basale dicsorock ret godt på de mange Århusianere der var troppet op. Men en vis utighthed prægede også koncerten ind i mellem, hvilket selvfølgelig ikke er det vigtigste i denne genre – men alligevel… Nogle gange bliver de mest elementære ting bare nødt til at sidde i skabet, hvilket kiksede nogle få gange. Men alt i alt blev Århus spændt op til weekendens mange koncerter, ved en energifyldt koncert på pre-spot, som The Lava sagtens kan være bekendt.

More from Martin Sahlertz
01.06.07 – Hellraiser Ten – Spot Festival 2007
Spot Festival – Fredag: Hellraiser Ten På trods af en mindre forsinkelse...
Read More
0 replies on “31.05.07 – The Floor Is Made Of Lava – Spot Festival 2007”