05.07.08 – Black Mountain – Arena, Roskilde Festival

Med en stenet, rocket og sumpet indgangsvinkel til musikken leverede Black Mountain natten til søndag en ganske udmærket koncert med tydelige referencer til 70erne. Med bandets to albums i baghovedet er der intet underligt i det, og den psychedeliske musik lå da også meget tæt op ad hvad man får hvis man sætter deres albums på anlægget.
Foto: Jessica Miller
Foto: Jessica Miller

Velkommen til 70erne

Med en stenet, rocket og sumpet indgangsvinkel til musikken leverede Black Mountain natten til søndag en ganske udmærket koncert med tydelige referencer til 70erne. Med bandets to albums i baghovedet er der intet underligt i det, og den psychedeliske musik lå da også meget tæt op ad hvad man får hvis man sætter deres albums på anlægget.

Sanger og guitarist Stephen McBean og sangerinde Amber Webber var koncertens højdepunkter. Deres vokaler var perfekte sammen, og musikken fungerede da også bedst, når den blev ledsaget af disses vokaler. Til gengæld blev det lidt langtrukkent i de passager hvor bandet lod instrumenterne tale i meget ensformige melodier. Og det skete lidt for tit.

Alt i alt var det en god oplevelse at lytte til Black Mountain denne aften. Det var en godt koncert at geare lidt ned til efter en lang og varm lørdag.

More from Carsten Fjølner
Arcade Fire planlægger otte forskellige covers
Når Arcade Fire udgiver deres tredje fuldlængdealbum den 2. august, så bliver...
Read More
0 replies on “05.07.08 – Black Mountain – Arena, Roskilde Festival”