05.07.08 – The Ting Tings – Odeon, Roskilde Festival

Hvorfor der var en tendens til at sætte dansevenlige bands på de helt forkerte tidspunkter i spilleplanen på Roskilde Festival i år er et spørgsmål, jeg skal lade stå ubesvaret hen.

thetingtings-presse2008-565x377

Festivalens bedste morgenfest

Hvorfor der var en tendens til at sætte dansevenlige bands på de helt forkerte tidspunkter i spilleplanen på Roskilde Festival i år er et spørgsmål, jeg skal lade stå ubesvaret hen.

I stedet vil jeg koncentrere mig om at rose The Ting Tings for at sige FUCK DET, VI FESTER ALLIGEVEL NU! Med lidt ros til publikums evner til at overkomme den tunge tømmermænd fik Manchester duoen stablet en fest på benene, der forplantede sig fra Odeons første række til Den Gyldne Bønnes falafelspisende kunder længst væk fra scenekanten.

Debutalbummet We Started Nothing blev udsat for en shuffle funktion, og så kørte festen i højeste gear. The Ting Tings kan skrue en fabelagtig popmelodi sammen, og da første sang ”We Walk” blev skarpt efterfulgt af kendingen ”Great DJ”, blev der jublet i stor stil. Publikums morgenrustne stemmer blev opvarmet tids nok til afslutningen, hvor den store finale selvfølgelig var ”That’s Not My Name”, der var præget af festlig fællessang med en stemning af gadefest.

The Ting Tings laver fordøjelig, sjov danserock, og med deres brag af en formiddagskoncert satte de helt sikkert lørdagstonen for koncertens mange, mange lyttere, der valsede videre efter The Ting Tings i højt humør og med fornyet lyst til at starte sin festivalsbrandert.

More from Camilla Jørgensen
02.07.15 – Die Antwoord – Orange, Roskilde Festival
Die Antwoord lavede en fest de fleste sent vil glemme med tunge...
Read More
0 replies on “05.07.08 – The Ting Tings – Odeon, Roskilde Festival”