Download Sophias coverversion af Ryan Adams nummer

sophia-usa-presse2009-565x350

Sophia, med Robin Proper-Sheppard i spidsen, er i øjeblikket i studiet for at færdiggøre efterfølgeren til 2006-pladen Technology Won’t Save Us. Og selvom man bruger mere end 10 timer om dagen i studiet, er det ikke ensbetydende med, at det ikke stadig kribler i fingrene, når dagen er omme.

Mellem optagelserne (læs: om natten) har Robin Proper-Sheppard fundet overskud til at indspille cover-versioner af nogle af hans favoritnumre, og første eksempel på resultatet er Ryan Adams “Call me on your way back home”; hvor det bare er forsangeren og hans guitar.

Klik her for at lytte til “Call me on you way back home”!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ny video fra Demon Head
22. februar smider danske Demon Head deres kommende album Hellfire Ocean Void...
Read More
0 replies on “Download Sophias coverversion af Ryan Adams nummer”