Opeth udgiver digital EP

Foto: Micke Johansson
Foto: Micke Johansson

Tidligere på året udgav svenske Opeth deres 9. studiealbum Watershed. For nylig fik vi så en video til singlen “Burden”, fra Watershed – en video, der er instrueret af danske Lasse Hoile (Porcupine Tree, Dream Theater m.fl).

I dag udgiver Opeth så Burden-EP’en, der kun kommer som digital download. Udover et edit af titelnummeret, indeholder EP’en også to sjældne b-sider: “Would” (Alice In Chains) og Mellotron Heart, der tidligere kun har været tilgængelig i en kort periode.

Burden-EP’en fås bl.a. via ITunes.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
The Dillinger Escape Plan – Video-interview
Amerikanske The Dillinger Escape Plan er berømte og berygtede for deres ekstremt...
Read More
0 replies on “Opeth udgiver digital EP”