Countrylegenden Loretta Lynn har to albums i støbeskeen

lorettalynn-presse2008-565x350

74-årige Loretta Lynn er i gang med at lave opfølgeren (eller rettere: opfølgerne!) til succesalbummet Van Lear Rose (2004). Det ene af de to albums, er et album med nye numre, der forventes at være klar til udgivelse i løbet af foråret.

Det andet album er genindspilninger af gamle nr. 1 hits. Dette album forventes at kunne findes i butikkerne til sommer og er produceret af John Carter Cash – June Carter og Johnny Cash’ eneste fælles barn. Ideen til albummet har Loretta fået ved sine live-koncerter, hvor folk har vist sig at være meget glade for mange af de gamle numre. Og med et debutalbum, der blev udgivet helt tilbage i 1963, så der nok numre at vælge imellem.

Loretta Lynns Van Lear Rose var i øvrigt produceret af Jack White, der også spillede guitar og sang på flere af albummets numre.

More from Carsten Fjølner
J. Tillman hedder nu Father John Misty
Forleden kunne Fleet Foxes annoncere, at deres trommeslager Josh Tillman havde forladt...
Read More
0 replies on “Countrylegenden Loretta Lynn har to albums i støbeskeen”