SLUT: Alphapistolas-konkurrence

alphapistola-dk-presse2009-565x350

I samarbejde med Stone Solid Press sætter diskant.dk nu 5 eksemplarer af Alphapistolas debut-ep på højkant.

Det støvede danske rockband Alphapistola udgiver deres debut-ep den 26. februar. Bandnavnet er efter sigende taget fra en bande, der hærgede nær den mexicansk-amerikanske grænse i midten af 1800-tallet, og det er i lyset af dette, at man skal lytte til sangene på Alphapistolas nye ep.

Lyder dette interessant og kunne du tænke dig at få fingre i et eksemplar af Alphapistolas ep, så send blot en mail til redaktion@diskant.dk og kryds fingre for at blive udtrukket. Vi skal have mailen senest fredag den 13. marts, mærket ”Alphapistolas”.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Lyt til nyt Slayer nummer
De amerikanske thrash metal legender Slayer nærmer sig med hastige skridt deres...
Read More
0 replies on “SLUT: Alphapistolas-konkurrence”