Tomas Halberstad: The Anger

tomashalberstad-theanger
Langstrakt ektro-pop.

Den Göteborg-baserede Tomas Halberstad debuterer med albummet The Anger, der er en temmelig kedsommelig affære. Man når aldrig rigtig at finde ud af, om Halberstad helst vil være indie-musiker, elektro-musiker eller popsanger. Hans sange er ganske melodiske, men melodierne er så relativt simple, at de ikke giver megen substans til at bære den elektronificerede produktion.

Sangskrivningen er ofte på niveau med ”Det snurrar i min skalla”, og der skal altså mere til, hvis man vil udfolde sig den mere tænksomme indie-retning, som det tyder på, at Tomas Halberstad gerne vil. Til tider er de elektriske flader af guitarer og tung elektronik på nippet til at blive interessant, men det smager ikke rigtig af noget, når melodierne ikke har mere i sig, end det er tilfældet.

Vokalen er indesluttet og genert, og det er som sådan ikke problematisk. Men igen skal der være mere substans i sangene, hvis man skal blive draget af helheden, når stemmepragten ikke har muskler nok til at lægge arm med de omgivelser, den er sat i.

Singlen ”Travel as I Wait” har fået en vis succes – blandt andet baseret på et lille skub efter en reklamemedvirken. ”Much Better Off Without It” er også lidt bedre end tilforladelig. Ellers er det relativt anonymt og langstrakt, det som Tomas Halberstad står for.

Indietronica, kunne man vel kalde det, men der mangler kant, skarpe sange, styrke i vokalen og et mere fast musikalsk ståsted, før pop-fornemmelsen, som Tomas Halberstad indiskutabelt er i besiddelse af, kommer i sit rette element.

Written By
More from Morten Wamsler
Philip Selway: Familial
Det er tyst, afdæmpet, skrøbeligt og inderligt, når trommeslager Philip Selway fra...
Read More
0 replies on “Tomas Halberstad: The Anger”