Alexisonfire navngivende kommende album

alexisonfire-can-presse-565
I løbet af sommeren vil Alexisonfire smide en cd på gaden, der med garanti kan holder søvnen på afstand, så festen i parken, på stranden eller hvor man nu foretrækker at feste, kan vare endnu længere! Old Crows/Young Cardinals hedder albummet, og det udkommer på bandets manager Joel Carrieres pladeselskab Dine Alone Records. Det er også her sangerne/guitaristerne fra bandet, Dallas Green og Wade MacNeil er tilknyttet med sideprojekterne City And Colour og Black Lungs.

Bandet har produceret albummet sammen med Julius ’Juice’ Butty, der også arbejdede på Alexisonfires to seneste albums. Om det er et tegn på, at der ikke vil være den store udvikling i bandets udtryk vides ikke, men hvis det er, så gør det heller ikke noget. For Crisis, der udkom i 2006, sparkede i den grad røv – på en voldsom melodisk måde.

More from Carsten Fjølner
Thrice udgiver nyt til september
Det amerikanske band Thrice udgiver derse kommende album Major/Minor til september. Der...
Read More
0 replies on “Alexisonfire navngivende kommende album”