Lyt til det spritnye Neil Young album

neilyoung-presse-565x377
På mandag udkommer Fork In The Road, Neil Youngs album nummer rigtig rigtig mange. Hører du til de endnu flere fans, der simpelthen ikke kan vente til på mandag, så ligger hele albummet til fri afspilning på Neil Youngs Myspace-side. Der er det også muligt at se videoerne til “Fork In The Road” og “Johnny Magic”.

Neil Young har indspillet albummet med sit tour-band, der består af sanger/guitarist Anthony Crawford, pedal steel/keyboardspiller Ben Keith, bassist Rick Rosas, trommeslager Chad Cromwell og hans syngende kone, Pegi Young.

More from Carsten Fjølner
16.08.09 – Deerhunter – Lille Vega, København
Resultatet var en halvgod koncert, hvor ansvaret for at det ikke blev...
Read More
0 replies on “Lyt til det spritnye Neil Young album”