Son Volt udgiver nyt album til sommer

sonvolt-USA-presse-565x377

For nylig kunne vi meddele at Jeff Tweedy og Wilco er på vej med et nyt album. Nu kan vi så fortælle, at Jay Farrar – der sammen med Jeff Tweedy var frontmand i Uncle Tupelo – er ved at have et nyt album klar med sit band Son Volt.

Albummet har fået titlen American Central Dust og er sat til at udkomme den 7. juli på bandets nye pladeselskab Rounder Records. På Son Volts seneste album The Search (2007) introducerede bandet horn og diverse tilsatte elektroniske lyde. Var man ikke til det, så er der håb forude, for det forlyder, at det nye album markerer en tilbagevenden til stilen fra debuten Trace (1995).

Tracklisten til American Central Dust:

“Dynamite”
“Down To The Wire”
“Roll On”
“Cocaine And Ashes”
“Dust Of Daylight”
“When The Wheels Don’t Move”
“No Turning Back”
“Pushed Too Far”
“Exiles”
“Sultana”
“Strength And Doubt”
“Jukebox of Steel”

0 replies on “Son Volt udgiver nyt album til sommer”