Nye detaljer om det kommende Franz Ferdinand album

franzferdinand-presse-2009-565x377

Den 1. juni udgiver Franz Ferdinand albummet Blood, der er en dub-version af deres seneste album Tonight: Franz Ferdinand, som udkom i januar i år. Albummet kommer som download, cd og vinyl og er mixet af Dan Carey, der også var producer på Tonight: Franz Ferdinand.

Helt ny er Blood ikke. Den var nemlig oprindeligt en del af boxset-udgaven af Tonight: Franz Ferdinand. Den nye udgave indeholder dog en ny sang med titlen ”Be Afraid”.

Udover ovennævnte har bandet, i samarbejde med www.liveherenow.com, sat liveoptagelser fra deres seneste koncerter i Glasgow, Birmingham, London og Manchester til salg. Ideen var, at publikum efter koncerten skulle kunne erhverve sig netop den koncert de lige havde været til. Koncerterne kan stadig købes på www.liveherenow.com så er man fan, så skulle man måske lægge vejen forbi.

0 replies on “Nye detaljer om det kommende Franz Ferdinand album”