Iron Maiden-dokumentaren Flight 666 udkommer den 25. Maj

ironmaiden-presse-2007-565x377

I forbindelse med deres Somewhere Back In Time World Tour fløj Iron Maiden kloden rundt i deres specialbyggede Boeing 757. Piloten bag styrpinden var ingen ringere end Bruce Dickinson himself, og den tour er der nu kommet en dokumentar ud af.

Med sig havde bandet nemlig Sam Dunn og Scot McFayden – der også har lavet dokumentaren Metal: A Headbangers Journey – som fik lov til at filme overalt. Dokumentaren skulle ikke været helt ringe, og Iron Maiden: Flight 666 har da også allerede vundet prisen som ’Best Documentary’ ved South By Southwest Film Festival.

Udover dokumentaren kommer udgivelsen også til at indeholde en live koncert, der er klippet sammen fra 16 forskellige koncerter fra touren.

Synes man der er for lang tid til den 25. maj, så er der råd for det! Tirsdag den 21. April kl. 21:30 bliver filmen nemlig vist i Palads i København i forbindelse CPH:PIX Filmfestival, der begynder i dag.

Programmet til CPH:PIX byder også Julian Doyles Chemical Wedding, der har Bruce Dickinson som manuskriptforfatter. Filmen vises i Gloria den 17. april kl. 00:00, i Palads den 21. april kl. 19:00 og i Vester Vov Vov torsdag den 23. april kl. 23:00.

Iron Maiden har planer om at starte skrivningen til næste album i november og indspilningerne i januar 2010.

More from Carsten Fjølner
Nr. 29 – Drive-By Truckers: Southern Rock Opera
Med Southern Rock Opera brød Drive-By Truckers for alvor igennem, og bandet...
Read More
3 replies on “Iron Maiden-dokumentaren Flight 666 udkommer den 25. Maj”