Patrick Wolf arbejder sammen med Tilda Swinton

patrickwolf-presse-2007-565x377

Den britiske skuespillerinde Tilda Swinton bliver at finde på Patrick Wolfs kommende album. I 2008 modtog hun Oscaren for Bedste Kvindelige Birolle for sin præstation i Michael Clayton, og et skifte til Patrick Wolfs eksperimenterende glam-folk stod ikke lige først for.

Med nylige roller i film som David Finchers The Curious Case of Benjamin Button og Coen-brødrenes Burn After Reading, er der nu heller ikke tale om et skifte, men mere om en gæsteoptræden, på Wolfs kommende album The Bachelor, der kommer på gaden den 5. juni.

Swinton medvirker med vokal, der efter sigende vil være nærmere oplæsning end regulær sang, på fire af albummets numre.

Matthew Herbert og Alec Empire gæster også The Bachelor.

Første single fra det kommende album:

More from Carsten Fjølner
Hardcore Showdown IV løber af stabelen på lørdag
Når Amager Bio og Beta på lørdag kl. 14:00 åbner dørene for...
Read More
0 replies on “Patrick Wolf arbejder sammen med Tilda Swinton”