Wilco og Feist hylder Woodie Guthrie på fælles covernummer

wilco-presse-2007-565x377 
Wilco og Feist har slået pjalterne sammen og lavet et cover af Woodie Guthries ”Jolly Banker”. Nummeret kan downloades kvit og frit her, men bandet opfordrer folk til i samme åndedrag, at donere minimum to dollars, der vil gå til Woody Guthrie Foundation And Archives.

Wilco har tidligere været omkring Woodie Guthrie på Mermaid Avenue og Mermaid Avenue, vol. 2, der blev lavet sammen med Billy Bragg, der, med Woodie Guthries datter Noras velsignelse, sætter musik til en lang række Guthrie-tekster.

Feist er også at finde på Wilcos kommende album, hvor hun synger duet med Jeff Tweedy på et enkelt nummer og leverer perkussion på et andet. Albummet får den fine titel Wilco (The Album) og tracklisten ser ud som følger:

Wilco (the song)
Deeper Down
One Wing
Bull Black Nova
You And I
You Never Know
Country Disappeared
Solitaire
I’ll Fight
Sonny Feeling
Everlasting Everything

More from Carsten Fjølner
Duck On The Walk Records udgiver Salli Lunn
Det lille københavnske pladeselskab Duck On The Walk Records er klar til...
Read More
0 replies on “Wilco og Feist hylder Woodie Guthrie på fælles covernummer”