Snow Patrols Gary Lightbody arbejder på to sideprojekter

snowpatrol-presse-2008-565-300x300
Snow Patrols frontmand Gary Lightbody har netop afsløret, at han har to solo sideprojekter i støbeskeen. Det ene projekt munder ifølge Lightbody ud i en abstrakt plade, der får titlen Listen Tank og som er produceret af Jacknife Lee, der også har produceret de tre seneste Snow Patrol albums. Det andet projekt bliver et countryalbum med titlen Tired Pony.

De to projekter er så anderledes i forhold til Snow Patrol, at Lightbody mener, at han er nødt til at udgive det på anden vis: “A lot of the stuff I’ve been writing recently is just so leftfield that it just wouldn’t fit on a Snow Patrol record,” siger han.

Musikken på albummet med titlen Listen Tank kalder Ligthbody for ’russisk ubåds musik’ og uddyber: ”I don’t know why, there’s just lots of voices on it with me using my vocals as an instrument rather than a guitar. It sounds like some underwater choir.”

More from Carsten Fjølner
Start! Festival 2009 – Fredag
Som de fleste ved, så har Vesterbro Festival, skiftet navn til Start!...
Read More
0 replies on “Snow Patrols Gary Lightbody arbejder på to sideprojekter”