Hatspheres nye album på vinyl

hatesphere-presse2009-565x377

Danske Hatesphere udgav i marts To The Nines, der præsenterede bandet i et stort set nyt line-up. Eneste tilbageværende medlem var Peter ‘Pepe’ Lyse Hansen, og med så stor udskiftning, var der jo en anseelig chance for at det kunne gå galt. Men det viste sig, at der ikke var nogen grund til panik, og diskant.dks Lars Asmussen skrev om pladen: “Byd Hatesphere velkommen tilbage! Var I fans af Hatesphere med den gamle besætning, vil I med meget stor sandsynlighed elske To the Nines”

Den oprindelige udgivelse af To The Nines blev smidt på gaden i to versioner. En ganske almindelig cd og så en version med 3 bonus tracks og en video.

To The Nines udkommer nu også på vinyl via tyske Supreme Chaos Records. Udgivelsen vil både findes som henholdsvis almindelig sort vinyl og som en limiteret version á 300 stk gennemsigtig vinyl med sort splatter. Den limiterede version indeholder desuden en poster, en sticker og en helt særlig indpakning.

To The Nines-vinylen udkommer allerede d. 15. maj, og kan bl.a. bestilles på www.s-c-r.de.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Se filmen om Lemmy på CPH:DOX
Der findes ingen person på denne planet, der i den grad er...
Read More
0 replies on “Hatspheres nye album på vinyl”