Ozzy Osbourne sagsøger Tony Iommi

ozzyosbourne-presse2000-565x377
Ozzy Osbourne mener ikke, at han har fået de royalties han har krav på i forbindelse med bandet Black Sabbath – og derfor sagsøger han nu Tony Iommi, der er det eneste Black Sabbath medlem, der har været med hele vejen.

Ozzy mener, at Iommi har stjålet rettighederne til navnet Black Sabbath med efterfølgende manglende udbetalinger af royalties til Ozzy, der blev smidt ud af bandet i 1979 på grund af manglende engagement og et tiltagende alkoholforbrug. Ironisk nok var daværende Sabbath-manager Sharon Arden, der senere giftede sig med Ozzy, primus motor for at fortsætte bandet uden Ozzy. Det ærefulde erhverv som sanger gik til Ronnie James Dio. Ozzy kom i øvrigt tilbage for en kort bemærkning i 1997.

Ifølge The New York Post har Iommi taget patent på navnet ved ‘U.S. Patent and Trademark Office’, og med mere end 100 millioner solgte albums og ikke så lidt merchendise på hylderne rundt omkring, så er det nok ikke så få dollars, der er tale om.

More from Carsten Fjølner
Rise Against udgiver nyt i marts
Det amerikanske punk-band Rise Against udgiver nyt album den 11. marts. Titlen...
Read More
0 replies on “Ozzy Osbourne sagsøger Tony Iommi”