Hent ny single fra The Soundtrack Of Our Lives

Foto: Fredrik Wennerlund
Foto: Fredrik Wennerlun

Det svenske band The Soundtrack Of Our Lives udgav i december sidste år deres femte album Communion, der indeholdt hele 24 numre fordelt over to cd’er. Nu udgiver bandet i forbindelse med en promovering i Storbrittanien en digital single, der kan downloades kvit og frit fra Tsool.net og bandets MySpace-side på søndag d. 21. juni fra kl. 11.50. Der er tale om et radio-edit af nummeret “Babel On” der selvfølgelig er at finde i fuldlængde-versionen på Communion.

24. juni smider bandet med “Swim like a bird” et ekstra gratis bonus-track oven i hatten, så de må åbenbart være i gavehumør derovre på den anden side af sundet.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Copenhell fuldender programmet
Selv om der er 3 måneder til dette års Copenhell, så kan...
Read More
0 replies on “Hent ny single fra The Soundtrack Of Our Lives”