Nyt Bloodlights-nummer online

bloodlights-no-presse2009-565x377

I efteråret gæstede norske Bloodlights, med tidligere Gluecifer guitarist Captain Poon i front, København som support for The Hellacopters på deres afskedstour. Bloodlights leverede med et selv-betitlet debut-album fra 2007 i baggagen en ganske fin præstation, og gjorde at undertegnede måtte lytte lidt nærmere til bandet på cd.

I mellemtiden er Bloodlights dog havnet i en situation uden pladeselskab og med et album i støbeskeen. Mens bandet venter på at lande en pladekontrakt skal fansene dog ikke snydes for lidt nyt, og derfor har Bloodlights været så venlige at smide et nyt nummer op på den officielle MySpace-side.

“Perfect But The Opposite” læner sig en del mere op af Captain Poons gamle band end op ad Bloodlights-debuten. Så gamle Gluecifer-fans kan godt begynde at glæde sig…

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
0 replies on “Nyt Bloodlights-nummer online”