03.07.09 – Amon Amarth – Odeon, Roskilde Festival

Amon Amarth tager sig selv dybt alvorligt, og deres musik har den overbevisende saft og kraft, der gør dem til et kompetent band, og de leverede en ordentlig omgang growlende dødsmetal, der bogstaveligt talt sparkede liv i natten og blæste hjernen ren igen.
Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Svenske dødsrockere på vej i kamp med Odin og Thor

Klokken havde rundet midnat. Øl, støv, ømme fødder og blødende ører havde gjort deres for at slide systemet ned, men da de fire svenske vikingerockere fra Amon Marth tog fat i struben på publikum og fyrede godt op under deres growlende dødsmetal, vendte livet hurtigt tilbage i de stive lemmer.

Som svenskerne også beviser på deres seneste album Twilight of the Thunder Gods, er der tale om en solid omgang dødsmetal, hvor publikum bliver taget med på rejse til Valhal og til kamp på de nordiske have, mens det salte vand og guderne brøler om kap.

Numrene blev leveret tæt og kraftfuldt, mens de tre frontmænd stod så tæt ud mod publikum som overhovedet muligt. Og hvis man skulle være i tvivl om, at man var på vej til holmgang med brynjeklædte mandfolk, blev der nærmest sat ild på scenen, når kanonerne i gulvet spyede ildtunger op om benene på de hårdt arbejdende krigere.
Amon Amarth tager sig selv dybt alvorligt, og deres musik har den overbevisende saft og kraft, der gør dem til et kompetent band, og de leverede en ordentlig omgang growlende dødsmetal, der bogstaveligt talt sparkede liv i natten og blæste hjernen ren igen.
[nggallery id=48]

Written By
More from Carsten Meedom
The Tristesse of Enola: Memento Mori
Det er i sangenes slidstyrke og i de mange fine detaljer, at...
Read More
0 replies on “03.07.09 – Amon Amarth – Odeon, Roskilde Festival”