05.07.09 – Yeah Yeah Yeahs – Arena, Roskilde Festival

Lyden var rigtig god i et Arena telt, som var godt fyldt, selvom mange festivalsgængere var taget hjem søndag aften, men de der var tilbage er helt sikkert glade for, de blev for at høre Yeah Yeah Yeahs, og se Karen smile så smukt efter at have sunget en meget langsom, fin version af ”Maps” fra debutalbummet Fever to Tell.

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Oooh, Karen O!

Man har ofte hørt om hvor fantastisk en frontfigur Karen O. er i Yeah Yeah Yeahs, så det var spændende at se om damen levede op til rygte, og det må man bestemt sige hun gjorde.

Yeah Yeah Yeahs lagde ud stille med klaver, hvor Karens stemme langsomt blev bygget op, i takt med at hun levede sig mere og mere ind nummeret, iført excentrisk kjole med store ærmer og den skarpe, sorte page, der blevet mere og mere rodet, jo mere hun dansede. Og det gjorde hun meget, bl.a. til ”Zero” fra bandets seneste, mere poppede album It’s Blitz, hvor hun også iførte sig en læderjakke med masser af nitter og sine initialer på ryggen, som den rock chick hun virkelig er. Også numre som ”Gold Lions” og det store hit ”Date With The Night” blevet fyret af, mens Karen skreg, dansede, råbte og sang igennem på flotteste vis, mens resten af bandet prøvede at følge med.

Lyden var rigtig god i et Arena telt, som var godt fyldt, selvom mange festivalsgængere var taget hjem søndag aften, men de der var tilbage er helt sikkert glade for, de blev for at høre Yeah Yeah Yeahs, og se Karen smile så smukt efter at have sunget en meget langsom, fin version af ”Maps” fra debutalbummet Fever to Tell.
Yeah Yeah Yeahs består af tre mennesker, men mest af Karen O, og med så mange stærke frontmænd på årets festival, var det skønt at opleve en stærk kvinde give den ligeså meget gas som mændene.
[nggallery id=53]

Written By
More from BellBruun
04.07.08 – Raunchy – Odeon, Roskilde Festival
Odeon scenen har fået lidt af en tradition med at åbne scenen...
Read More
0 replies on “05.07.09 – Yeah Yeah Yeahs – Arena, Roskilde Festival”