05.07.09 – The Bronx – Odeon, Roskilde Festival

Det var tydeligt, at der ikke var meget fut i publikum på denne slidte eftermiddag, men The Bronx gjorde hvad de kunne for at få pisket gang i kludene på folk med deres punkede rock’n’roll og knyttede næver i vejret.
Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Punket afslutning på en vellykket festival

”Hello, we are The Bronx, and we are from LA.” Sådan startede den amerikanske kvartet deres show som sidste og afsluttende band på Odeon denne søndag. Det var tydeligt, at der ikke var meget fut i publikum på denne slidte eftermiddag, men The Bronx gjorde hvad de kunne for at få pisket gang i kludene på folk med deres punkede rock’n’roll og knyttede næver i vejret.

Numrene havde en god energi, og det lykkedes faktisk momentvist at ramme et beat og en nerve, der gjorde musikken interessant, men for ofte gik det lidt i tomgang, og for ofte skulle forsangeren fortælle et eller andet komplet ligegyldigt mellem numrene, så man tabte tråden og interessen.

Der er fuld knald på The Bronx, når de høvler derudad, men deres tighte og punkede rock nåede ikke langt nok ud over scenekanten til at nå helt ned til bagerste række. Måske var det tidspunktet, der ikke kunne mobilisere mere engagement fra først og fremmest publikum, måske var The Bronx bare ikke rigtigt til stede denne sidste dag på festivalen.

Skulle de dog slå vejen forbi Danmark på et andet tidspunkt, er jeg sikker på, at de vil kunne levere et tæt og sprængfarligt show på eksempelvis Loppen. For de har talentet og modet, det lykkedes bare ikke rigtigt at sparke det tunge publikum i omdrejninger denne dag. Kom igen.
[nggallery id=65]

Written By
More from Carsten Meedom
Fargo: Don’t Go South
Jonas Hansen er manden bag det i danske sammenhænge originale ensemble Fargo,...
Read More
0 replies on “05.07.09 – The Bronx – Odeon, Roskilde Festival”