Ozzy Osbourne biografi på vej

ozzyosbourne-presse2000-565x377

”Every day of my life has been an event,” udtaler Ozzy Osbourne. Og inden længe kan alle få et lidt bedre indblik i den sære mands liv. I oktober i år udgiver Little Brown Book Group nemlig Ozzys selvbiografi under titlen I Am Ozzy, The Autobiography.

Bogen kommer omkring hans opvækst i fattigdom, hvor hele familien var nødt til at sove i samme rum, hans vej til stjernestatus, livet på landevejen, musikken og selvfølgelig Sharon og hans fem børn.

It haunts me, all this crazy stuff. I took lethal combinations of booze and drugs for thirty fucking years. I survived a direct hit by a plane, suicidal overdoses, STDs. I have been accused of attempted murder. Then I almost died while riding over a bump on a quad bike at fucking two miles per hour. People ask me how come I’m still alive, and I don’t know what to say.

Mon ikke der er basis for en underholdende bog?

More from Carsten Fjølner
Red Hot Chili Peppers har fået ny guitarist
Den australske musikportal Undercover kan i dag fortælle, at Red Hot Chili...
Read More
0 replies on “Ozzy Osbourne biografi på vej”