Titel på kommende Fu Manchu plade

Foto: J. Johnson
Foto: J. Johnson

Henover sommeren har amerikanske Fu Manchu været i studiet for at indspille opfølgeren til We Must Obey (2007). Nu fortæller bandet på den officielle MySpace-side, at indspilningerne er færdige, og at titlen på det kommende album bliver Signs Of Infinite Power. Hvis alt går vel, burde pladen være i handlen i slutningen af oktober 2009.

Som berettet tidligere her på Diskant.dk, barsler Fu Manchu med en række udgivelser i forbindelse med bandets 20-års jubilæum i 2010. Udover at genudgive nogle af pladerne fra bagkataloget i særdeles limiteret oplag, planlægger bandet også at spille enkelte koncerter, hvor udvalgte plader spilles i hele deres længde.

En Fu Manchu DVD, som vil indeholde videoer og koncerter, og som vil dække hele bandets karriere, skulle også være på vej.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Nyt nummer fra Phoebe Bridgers
Med nummeret ‘Sidelines’, har Phoebe Bridgers produceret et nummer til den kommende...
Read More
0 replies on “Titel på kommende Fu Manchu plade”