Film med Rosie Thomas på vej

rosiethomas-presse-2007-565x377

Den 27. oktober udgiver Factory 25 den firs minutter lange All the Way From Michigan Not Mars. Filmen, der har Rosie Thomas i centrum, er instrueret af Matt Boyd, og inde på Factory 25s hjemmeside skriver de bl.a. følgende om filmen:

Using intimate live performances with fellow songwriters Sufjan Stevens and Denison Witmer as a pathway, All the Way from Michigan Not Mars is a meditative exploration of Rosie Thomas’ work as it connects to her as a human being. Often raising more questions than answers, the film is a lyrical examination of Thomas’ quest for an expression of truth and her unique brand of performance; combining songs of plaintive melancholy with sharpwitted banter and Sheila, her bizarre stand-up comedian alter ego.

Altså en kombination af stand up og sang! Filmen kommer også i en speciel lp/dvd version, hvor lp’en indeholder tidligere uudgivne numre af Rosie Thomes, Sufjan Stevens og Denison Witmer.

Rosie Thomas’ seneste album, These Friends of Mine, udkom i 2007 og havde Sufjan Stevens med på en fremtrædende vokal på flere af numrene og Denison Witmer og Damien Jurado sang kor.

Se traileren til filmen her.

More from Carsten Fjølner
Lyt til nyt nummer med Radiohead! Måske!
Radiohead har for nyligt indspillet sammen med producer Nigel Godrich, og nu...
Read More
0 replies on “Film med Rosie Thomas på vej”