My Dying Bride udgiver EP

De britiske doom metal veteraner i My Dying Bride har været en tur i Futureworks Studios i Manchester for at indspille en ny EP med titlen Bring Me Victory. EP'en indeholder bl.a. en cover-version af folk-sangen "Scarborough Fair", som nok mest er kendt fra Simon & Garfunkels fortolkning.

mydyingbride-presse2009-565x377

De britiske doom metal veteraner i My Dying Bride har været en tur i Futureworks Studios i Manchester for at indspille en ny EP med titlen Bring Me Victory. EP’en indeholder bl.a. en cover-version af folk-sangen “Scarborough Fair”, som nok mest er kendt fra Simon & Garfunkels fortolkning. Ifølge bandets website, vil My Dying Brides fortolkning indeholde to nye introduktions vers skrevet af forsanger Aaron Stainthorpe.

Tracklisten til Bring Me Victory:
01. Bring Me Victory
02. Scarborough Fair (britisk folk-sang)
03. Failure (The Swans cover)
04. Vast Choirs (live fra Graspop Metal Meeting 2008)

Bring Me Victory er opfølgeren til bandets tiende studiealbum For Lies I Sire, der udkom tidligere på året via Peaceville Records.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ny video fra Arcade Fire
Det canadiske rockband Arcade Fire udgav d. 6. maj deres 6. studiealbum...
Read More
0 replies on “My Dying Bride udgiver EP”