Meshuggah headliner DMeA 2010

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Når Danish Metal Awards (DMeA) finder sted d. 16. januar i Amager Bio, er der tale om et jubilæum. Det næste award-show er nemlig det femte i rækken, og de tidligere år har navne som Soilwork, Entombed og Carcass headlinet showet med en koncert.

I januar står det svenske math-metal band Meshuggah for headliner-tjansen, mens de fire andre danske bands vil blive annonceret senere. Under showet, vil der blive uddelt ni priser inden for en række kategorier, og her vil de nominerede ligeledes blive offentliggjort senere.

Forsalget starter på mandag d. 14. septmeber via Billetnet.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
At the Drive-in, Blues Pills, Bersærk m.fl tilføjet Roskilde Festival programmet
Med mindre end 4 måneder til dette års Roskilde Festival kan festivalen...
Read More
2 replies on “Meshuggah headliner DMeA 2010”