Hess Is More: Hits

Hess Is More er legesyge eletroniske toner, der stikker i utallige retninger og henter ind fra utallige kanaler. Martin Hess bliver kaldt hipsternes favorit. Men på Hits er det tydeligt, at Hess Is More også er lettilgængelige melodier, hvor nye lyttere hurtigt kan træde til og være med på udflugten.

cover-hessismore-hits-2009-300x300

Legesyge fornøjelser

Hess Is More er legesyge eletroniske toner, der stikker i utallige retninger og henter ind fra utallige kanaler. Martin Hess bliver kaldt hipsternes favorit. Men på Hits er det tydeligt, at Hess Is More også er lettilgængelige melodier, hvor nye lyttere hurtigt kan træde til og være med på udflugten.

At vi har at gøre med et stort talent i multiinstrumentalsten Mikkel Hess er næsten givet fra de første toner af opsamlingen med den både ironiske og meget sigende titel Hits. Her spilles elektronisk med enormt overblik.

Mikkel Hess folder sig ud i det store ’arty’ format i New York, men Hess Is More er ikke en hengemt raritet fra det elektroniske hjemmebrænderi. Slet ikke. Den på alle måder medrivende single “Ssshhhh” blev ’Ugens undgåelige’ på P3, og på Youtube har nummeret “Yes Boss” snart opnået en halv millon views.

Opsamlingen Hits giver et godt overblik over en stor produktion, der stikker i utallige retninger, og som viser en kunstner med stort overblik og vingefang. Sine steder bliver det måske for legende let for Hess. Der må en velgørende baslinie fra Peter Hook meget gerne vise vejen vejen mod knap så pastelfarvede landskaber.

Men Hess Is More inviterer lytteren med indenfor og på Hits kan man stige på og tage af sted på en interessant tur i det musikalske landskab.

More from Thomas Ladegaard
The Cribs: Ignore The Ignorant
Jarman-brødrene har fået legenden Johnny Marr ombord i The Cribs. Resultatet kan...
Read More
0 replies on “Hess Is More: Hits”