Lyt til nyt Slayer nummer

slayer-presse2008-565x377

De amerikanske thrash metal legender Slayer nærmer sig med hastige skridt deres 30-års jubilæum, som de kan holde i 2011. Men selvom der er tale om en flok ældre herrer, har Tom Araya, Kerry King, Jeff Hannemann og Dave Lombardo bestemt ikke tænkt sig at gå på pension.

I november udsender bandet deres 10. regulære studie-album World Painted Blood, som vil være at finde i 3 formater. En regulær version (dog versioneret med forskellige covers), en deluxe-edition, som udover at indeholde World Painted Blood også vil indeholde et udvidet cover samt DVD’en “Playing With Dolls” – en 20 minutter animeret film med musik fra pladen. Og endelig vil World Painted Blood også udkomme som 180 grams vinyl.

Trackliste til World Painted Blood:
01. World Painted Blood
02. Unit 731
03. Snuff
04. Beauty Through Order
05. Hate Worldwide
06. Public Display Of Dismemberment
07. Human Strain
08. Americon
09. Psychopathy Red
10. Playing With Dolls
11. Not Of This God

Lige nu er det muligt at lytte til titel-tracket og første singlen fra World Painted Blood på Slayers MySpace-side.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Mastodon hinter til det kommende album
Det er nok gået de færrestes næse forbi at Mastodon har en...
Read More
3 replies on “Lyt til nyt Slayer nummer”