Glastonbury 2010 er udsolgt

glastonbury

Hvis du havde planer om at tage til Europas største musikfestival til næste år, så kan det være det allerede er for sent! For blot 12 timer efter at billetsalget åbnede søndag morgen kunne Glastonbury nemlig melde udsolgt til næste års festival. Og det uden at have annonceret et eneste band.

En af grundende til at det er gået så hurtigt er måske, at festivalen til næste år kan fejre 40 års jubilæum.

Sidste år spillede Neil Young, Bruce Springsteen, Fleet Foxes, N*E*R*D, Bloc Party, Franz Ferdinand, The Specials, Maximo Park, Ray Davies, The Streets, Animal Collective, Four Tet, Jarcis Cocker, Bon Iver, M. Ward, The Prodigy, Nick Cave, Blur, Madness, Echo & the Bunnymen og mange mange flere.

Vil man gerne deltage i festivalen kan man fra den 12. oktober blive skrevet op til eventuelle afbestilte billetter. Men man skal nok sidde klar ved computeren for at nå at komme langt nok frem i køen.

Festivalen løber af stabelen fra onsdag den 23. juni til søndag den 27. juni.

More from Carsten Fjølner
Stream to nye numre fra Frightened Rabbit
Den 16. november udgiver Glasgows Frightened Rabbit den første single fra deres...
Read More
0 replies on “Glastonbury 2010 er udsolgt”