Guns N’ Roses sagsøges for tyveri

gunsnroses-logo2008-565x350

Ifølge nyheds-bureauet Reuters har to mindre pladeselskaber sagsøgt Guns N’ Roses og deres pladeselskab, fordi de mener at bandet har har haft fingrene lidt for langt nede i kagekrukken, da de lavede Chinese Democracy. Ifølge Reuters er det det engelske selskab Independiente og det amerikanske Domino Recording Company, som hiver Guns N’ Roses i retten med et sagsanlæg på 1 million dollar.

Det skulle være de to numre “Wherever You Are” og “A Strangely Isolated Place” af den tyske elektroniske musiker Ulrich Schnauss der er blevet delvist plagieret i nummeret “Riad N’ the Bedouins,” fra Chinese Democracy.

Bedøm selv, om der er tale om tyveri, ved at høre de to sange nedenfor.

“A Strangely Isolated Place” af Ulrich Schnauss

“Wherever You Are” af Ulrich Schnauss

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Refused til Roskilde Festival
Efter gendannelsen af svenske Refused blev offentliggjort, har det i noget tid...
Read More
0 replies on “Guns N’ Roses sagsøges for tyveri”