Public Enemy vil have fans til at sponsorere deres kommende album

publicenemy-presse-2007-565x377

250.000 dollars! Det er hvad Public Enemy håber på at få ud af den aftale de har lavet med SellaBand. Her opfordrer bandet fans til at give 25 dollars i støtte til indspilningerne af deres kommende album. Til gengæld for donationen får man en andel af overskuddet når albummet engang bliver udgivet samt et nummereret eksemplar af albummet.

Public Enemys Chuck D fortæller følgende om SellaBands forretningsmodel:

SellaBand’s financial engine model goes about restructuring the music business in reverse. It starts with fans first, then the artists create from there. The music business is built on searching for fans and this is a brand new way for acts to create a new album with fans first, already on board.

Public Enemy er det første store band, der indgår en aftale med SellaBand.

Støt bandet her.

More from Carsten Fjølner
Sufjan Stevens tribute på vej
Den 22. marts næste år får Sufjan Stevens sit helt eget hyldestalbum....
Read More
0 replies on “Public Enemy vil have fans til at sponsorere deres kommende album”