Backyard Babies biografi på vej

Foto: Tobias Fischer
Foto: Tobias Fischer

Svenske Backyard Babies er efterhånden ved at være en institution indenfor rock n’ roll, og at de nu har 20 år på bagen med det nuværende line-up viser, at der er tale om et særdeles langtidsholdbart band.

I forbindelse med jubilæet, drager Backyard Babies i starten af det nye år ud på en jubilæums-tour, der desværre indtil videre ikke bringer dem forbi Danmark.

Men vi skal ikke føle os helt forbigået, for udover touren planlægger bandet også at udsende en omfattende biografi med titlen Them XX, der vil udkomme som deluxe-format på 120 sider indeholdende masser af private billeder samt hele 3 cd’er og en DVD-dokumentar, der dækker de sidste 20 år af Backyard Babies eksistens.

Der er endnu ikke nogen udgivelsesdato på Them XX.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
ASG udgiver EP
Det amerikanske stonerband ASG udgav sidst nyt materiale med deres album Survive...
Read More
0 replies on “Backyard Babies biografi på vej”