Fucked Up genindspiller ‘Do They Know It’s Christmas?’

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Det canadiske punk band Fucked Up vandt i 2009 Polaris prisen for deres album The Chemistry Of Common Life. Prisen er den canadiske equivalent til den bristiske Mercury Music pris, som gives til til det seneste års bedste album. Sammen med Polaris prisen modtog Fucked Up 20.000 canadiske dollars, som de nu gerne vil bruge på velgørenhed.

Planen er at bruge pengene på at genindspille jule-klassikeren ‘Do They Know It’s Christmas?’, der oprindeligt blev skrevet af Bob Geldorf og udgivet af Band Aid i 1984.

Fucked Up forsanger Damien Abraham fortæller i et interview med New York Magazine, at man prøver at samle en perlerække af kunstnere til projektet, og indtil videre har Vampire Weekend, TV On The Radio, Broken Social Scene, the GZA, Bob Mould, No Age, og Yo La Tengo alle sagt ja til at deltage. Ifølge sangeren venter man på svar fra Feist, Jarvis Cocker og MIA, så det kunne nemt gå hen og blive ganske interessant.

Overskuddet fra projektet går til Justice For The Missing, der stiller fokus på forsvundne og myrdede personer via sociale netværk.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
3/4 af Kyuss gendannes til foråret
For mangt en stoner rock fan, har en Kyuss reunion været en...
Read More
One reply on “Fucked Up genindspiller ‘Do They Know It’s Christmas?’”