Labelkollektivet lancerer webbutik

labelkollektivet-ukendtkunstner-2009-565x377

Græsrodsorganisationen Labelkollektivet – som tæller mere end 50 labels – har netop åbnet webbutikken Labelkollektiv Shop, hvor man kan købe albums fra en lang række mindre uafhængige pladeselskaber som PonyRec, PlayRec, Strange Ears, Statler & Waldorf, Songcrafter og mange flere.

Om sig selv og den nye webbutik skriver labelkollektivet følgende:

Labelkollektiv, græsrods-paraplyorganisationen som består af en stor kreds af små danske pladeselskaber, har igennem de seneste to år igangsat en række initiativer, som udgør vigtige bindeled mellem musikforbrugere og landets talentfulde vækstlag af musikskabere. Dels har man med underafdelingen Labelkollektiv Distribution serviceret de danske butikker på grossistplan og dermed gjort det nemt for de danske musikforhandlere at indkøbe plader, som ellers tit krævede en del benarbejde at støve op – og dels har man med Labelkollektiv Promotion sikret hjælp til græsrødderne med til at formidle budskaber til den danske presse.

Nu lanceres i forlængelse heraf endnu et vigtigt værktøj: Nemlig webportalen Labelkollektiv Shop, hvor danske musikforbrugere kan få et direkte overblik over nye udgivelser fra det danske græsrodslag, og købe pladerne uden at forlade sofaen.

Et album inde på Labelkkollektiv Shop koster typisk 120 kroner (uden porto), men der kan også findes billigere udgivelser samt singler derinde.

0 replies on “Labelkollektivet lancerer webbutik”