Scarred By Beauty: We Swim

Der er tale om en ep med tre numre, men alligevel skal der ikke mere til, før man føler sig overbevist om, at denne unge kvartet besidder et solidt talent og et stærkt drive. Det er metalcore med elementer af grind, deathcore og momentvist tonstunge rytmer, der står i spændende kontrast til den aggressive stil.

cover-scarredbybeauty-weswim-2009-300x300

Københavnske Arrede Skønheder

Der er tale om en ep med tre numre, men alligevel skal der ikke mere til, før man føler sig overbevist om, at denne unge kvartet besidder et solidt talent og et stærkt drive. Det er metalcore med elementer af grind, deathcore og momentvist tonstunge rytmer, der står i spændende kontrast til den aggressive stil. Sanger Jonathan ”Joller” Albrechtsen, som også lægger vokal til Hatespheres brutale rock, leverer en fast og overbevisende growl, guitaren ligger perfekt i midten af lydbilledet, og Daniel Leszkowicz, som også er en del af lige så københavnske Vira, laver nogle fabelagtigt gode melodilinjer og brutale klangflader. Bas og trommer ligger som varierede bagtæpper, men der er ingen slinger i valsen, når det går ud over stepperne i et hæsblæsende tempo.

Det afsluttende nummer ”About Words”, som også er det mest gennemarbejde og mest varierede, fungerer faktisk rigtig godt, men man sidder alligevel tilbage med en følelse af, at man har hørt det før. Der er masser af talent, den rigtige mængde kontrolleret raseri, og et kæmpe overskud i musikken. Der er bare ikke nok nyt hos Scarred by Beauty til at jeg synes det er voldsomt interessant. Det vil helt sikkert tiltale hardcore fans af denne genre, og jeg vil glæde mig til et fuldlængdeudspil, hvor bandet fokuserer mere på det varierede rytmeskift og udviser et større mod til at søge nye elementer ind i en genre, der efterhånden er ved at have overlevet sig selv.

Written By
More from Carsten Meedom
SubtractiveLAD: Life at the End of the World
Som skyggebilleder på nethinden flimrer Hummels musikalske rejse sig ind i bevidstheden...
Read More
0 replies on “Scarred By Beauty: We Swim”