Courtney Love mister forældremyndigheden over datter

courtneylove-presse2009-565x377

Tidligere Hole-frontfigur og narko-fetishist Courtney Love har det med at ødelægge ting og sager for sig selv. Men denne gang har hun virkelig trukket det korteste strå, for ifølge CNN, har Love nu mistet forældremyndigheden over sin datter. Datteren Francis Bean Cobain fik Courtney Love som bekendt sammen med afdøde Nirvana sanger Kurt Cobin.

Ifølge CNN har Kurt Cobains mor Wendy O’Connor og hans søster Kimberly Dawn Cobain midlertidigt fået tildelt rollen som værger for den 17-årige Francis, og dermed har de også ansvaret for hendes financielle anliggender.

10. februar finder der en retshøring sted, hvor sagen igen tages op.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
The Hellacopters-interview
Rock n roll er blevet myrdet The Hellacopters er om nogen eksponenter...
Read More
0 replies on “Courtney Love mister forældremyndigheden over datter”