Dan Sartain på vej med nyt album

dansartain-2006-565x377

Alabamas Dan Sartain er på vej med sit femte album! Tidligere har den tynde rock ’n roller udgivet Crimson Guard (2001) og Romance In Stereo (2002) som han selv producerede udgav, samt de to mesterlige albums Dan Sartain vs. The Serpientes (2005) og Join Dan Sartain (2006), der begge udkom på Swami og One Little Indian.

Hvornår det nye album, der får titlen Dan Sartain LiVES, udkommer vides ikke. Men der nedenfor finder på en trackliste, hvorfra det er muligt at høre “Atheist Funeral” og ”Rubi Carol” inde på Sartains MySpace-side. ”Walk Among the Cobras pt 4” kan ses i en ikke særlig god liveoptagelse under tracklisten.

Tracklisten til Dan Sartain LiVES:

Those thoughts
Doin’ anything I say
Bohemian Grove
Praying for a miracle
Walk among the cobras pt.4
Atheist Funeral
Ruby Carol
Bad things will happen
Voo-Doo
Whatcha gonna do?
I don’t wanna go to the party
Yes men
Touch me

0 replies on “Dan Sartain på vej med nyt album”