Joanna Newsom udgiver nyt album d. 23. februar

Foto: Annabel Mehran
Foto: Annabel Mehran

Den 23. februar udgiver Joanna Newsom sit længe ventede tredje album. Sidst den alfelignende folkprinsesse udgav et album var helt tilbage i 2006, hvor hun udgav det meget roste Ys, der bestod af 6 numre på mellem 7 og 17 minutter.

Men Joanna Newsom har heldigvis været flittig og det nye album, der bære titlen Have One on Me, er intet mindre end et tredobbelt album, som kan købes på enten cd eller lp.

Inde på pladeselskabet Drag City’s hjemmeside kan man lige nu streame nummeret ”81”, der bliver at finde på det nye album (kig oppe i højre hjørne). Hvis nummeret er repræsentativt for resten af albummet så har Newsom ikke flyttet sig ret lang siden Ys. Det er klassisk Newsom med harpen i centrum og en stemme, der ligger tæt op af den skønne Vashti Bunyan.

Coveret ser således ud:

cover-joannanewsom-haveoneonme-2010-300x300

More from Carsten Fjølner
4AD ønsker glædelig jul med gratis downloads!
Pladeselskabet 4AD er i julehumør! Det har de valgt at fejre ved...
Read More
One reply on “Joanna Newsom udgiver nyt album d. 23. februar”