Muse vil lave live-dokumentar

muse-presse-2007-565x377

Ifølge Muse’s bassist Chris Wolstenholme vil bandet lave en dokumentar i stil med Live! Tonight! Sold Out! som Nirvana udgav i 1994. Wolstenholme udtaler:

We’d like to do something a little bit more along the lines of a touring documentary as opposed to just a live gig this time. Something a little bit more like Nirvana’s Live! Tonight! Sold Out! I think that was one of the best tour documentaries I’ve ever watched; just life on the road and what it’s like, with obviously a bit of music here and there, and other loads of other random stuff as well.

Muse har tidligere udgivet live-cd’er og -dvd’er med 2002s Hullabaloo: Live At Le Zenith, Paris, 2005s Absolution Tour og 2008s HAARP. Disse har dog alle været livealbums med fokus på det der sker scenen og ikke bag scenen.

More from Carsten Fjølner
SLUT: Honningbarna-konkurrence
Vi sætter cd'er med norske Honningbarna på højkant.
Read More
0 replies on “Muse vil lave live-dokumentar”