Vampire Weekend laver Rancid cover

Foto: Lars Asmussen
Foto: Lars Asmussen

Punkbandet Rancid har aldrig været bedre end de var på …And Out Come the Wolves fra 1995. Med en blanding af hårdtslående numre blandet med stærke reggae- og skainspirationer byggede bandet flot videre på arven fra The Clash. Der er ikke meget punk over Vampire Weekend, men de kan også godt lide at blande genrerne – og så kan de åbenbart godt lide Rancid. I hvert fald har de lavet en coverversion af ”Ruby Soho” (fra …And Out Come the Wolves) som kan høres her. Nummeret blev indspillet under en BBC radiosession i forrige uge.

Rancids original kan høres herunder

More from Carsten Fjølner
Okkervil River snart klar med første album i tre år
Sidst Okkervil River udgav et album var tilbage i 2008, hvor The...
Read More
0 replies on “Vampire Weekend laver Rancid cover”