The Strokes udgiver video-footage fra albumindspilning

thestrokes-2008-565x377

Som vi tidligere har kunnet rapportere, så er The Strokes gået i gang med arbejdet med bandets fjerde album. Nu har vi billeddokumentation. The Strokes har nemlig lagt en ni minutter lang video ind på Youtube, der viser bandet i New Yorks Avatar Studios sammen med producer Joe Chiccarelli (The White Stripes, Counting Crows, My Morning Jacket).

I videoen kan man blandt andet høre starten af den nye sang ”Taken For a Fool”, samt se bandet lave jokes med hinanden og hygge sig – bl.a. med at spille scrabble. Sanger Julian Casablancas er fraværende, så måske er han ved at forberede sig på sin kommende solo-tour.

Se videoen her:

More from Carsten Fjølner
31.03.07 – Headbangers Ball – Store Vega
En blandet metallisk fornøjelse Der var lagt op til et frontalangreb på...
Read More
0 replies on “The Strokes udgiver video-footage fra albumindspilning”