Katatonia udgiver EP til marts

katatonia-presse2008-565x377

Svenske Katatonia udgav i 2009 Night Is The New Day, der fik undertegnede helt op af stolen, og jeg kvitterede med karakteren 9/10 i anmeldelsen.  Siden har bandet med Norrman brødrenes exit mistet både en guitarist og bassist, men det har åbenbart ikke slået Katatonia helt ud.

15. marts udkommer The Longest Day EP’en nemlig via Peaceville Records. EP’en indeholder udover albumversionen “The Longest Year” også det uudgivne “Sold Heart”, et remix af “Day And Then The Shade” og en alternativ version af “Idle Blood”. Desuden indeholder skiven også videoer til numrene “The Longest Year” og “Day And Then The Shade”. Sidstnævnte er instrueret af danske Lasse Hoile, der bl.a. også står for Porcupine Trees videoer.

Tracklisten til The Longest Day EP’en:
01. The Longest Year
02. Sold Heart
03. Day & Then The Shade (Frank Default remix)
04. Idle Blood (Linje 14)
05. The Longest Year (video)
06. Day And Then The Shade (video)

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Så er det atter blevet tid til Gutter Island
Festivalsæsonen synger på sit sidste vers, men helt slut er det bestemt...
Read More
0 replies on “Katatonia udgiver EP til marts”