Duck On The Walk Records udgiver Salli Lunn

sallilunn-presse2010-565x377

Det lille københavnske pladeselskab Duck On The Walk Records er klar til endnu en udgivelse. Tidligere har pladeselskabet udgivet to albums med Amber, der blev til sammen med legendarisk Steve Albini og John Parish.

Det nye udspil fra Duck On The Walk er med Salli Lunn, der efter at have huseret i undergrunden er klar til at komme op til overfladen med Heresy & Rite.

Heresy & Rite er blevet til i samarbejde med guitaristen og produceren Jonas Munk, kendt under pseudonymet Manual og som guitarist og sangskriver i psych/kraut-bandet Causa Sui, der især har bidraget med en udvidelse af lydbilledet med keyboards og støjende kollager. Salli Lunns medlemmer er heller ikke ubeskrevne blade på den danske musikscene, idet trommeslager, Line Grønbech, før har gjort sig særdeles bemærket som femme fatale i det pompøse rockorkester The Late Parade, bassisten, Jan Nissen, har en fortid i Amber og er i øvrigt ejer af Duck On The Walk Records og forsangeren, Lasse Bertelsen, har fungeret som liveguitarist for støjpopbandet Death by Kite.

Albummet udkommer i løbet af foråret på vinyl, cd og mp3.

0 replies on “Duck On The Walk Records udgiver Salli Lunn”