Fu Manchu – Video-interview

fumanchu-press2009-565x377

Diskant.dk har mødt Bob Balch fra stoner bandet Fu Manchu på Kulturbolaget i Malmø, da bandet for nylig var på besøg i Europa. Fu Manchu kan i år fejre deres 20-års jubilæum, og derfor virkede det helt naturligt at få en sludder med hr. Balch.

Interviewet ligger i to dele, og i første del taler Bob Balch om den nye plade Signs Of Infinite Power, bandets 20-års jbilæum, live-scenen i USA vs Europa og sit site Playthisriff.com.  I anden del laver Balch en komplet gennemgang af Fu Manchus bagkatalog med dertil hørende anekdoter.

Fu Manchu-interview – part 1:

Fu Manchu-interview – part 2:

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
03.07.08 – Pilgrimz – Pavilion, Roskilde Festival
En del metalfans havde fundet vejen til Pavillion-scenen torsdag aften, for at...
Read More
0 replies on “Fu Manchu – Video-interview”