Har du fået meldt dit band til Underground Music Awards?

uma-undergroundmusicawards-logo-2010-565x377
Den 1. marts startede tilmeldingen til Underground Music Awards, og efter sigende er der kommet en del tilmeldinger i løbet af de tre uger der er gået. Men for at få de sidste med, gør vi opmærksomme på det en gang til!

Det er faktisk slet ikke så svært! Man udfylder bare ansøgningsblanketten her og så er man med. En jury bestående af branchefolk og musikere vælger herefter de nominerede ud blandt alle der har tilmeldt sig.

Læs meget mere om Underground Music Awards her.

More from Carsten Fjølner
Ryan Adams giver koncert i Koncerthuset
Hvis man skal tro Ryan Adams’ Facebook-side, så skal danske Ryan Adams-fans...
Read More
0 replies on “Har du fået meldt dit band til Underground Music Awards?”