Gorillaz-medlem er også med i Liam Gallaghers nye band

gorillaz-presse-565x377

At Damon Albarn og Gallagher-brødrene ikke er de bedste venner har de aldrig lagt skjul på. Og især fra Oasis’ side er der røget mange skældsord gennem luften. Stridighederne blev bestemt ikke mindre da Blurs pladeselskab Food Records rykkede singlen ”Country House” fra The Great Escape (1995) frem, så den udkom samme dag som Oasis’ ”Roll With It” fra (What’s the Story) Morning Glory. ”Country House” snuppede førstepladsen på singlelisten, mens ”Roll With It” måtte nøjes med andenpladsen. Et slag i ansigtet på Gallagher-brødrene, der dog senere solgte flere eksemplarer af (What’s the Story) Morning Glory end Blur gjorde af The Great Escape.

På grund af de to bands historie er det derfor lidt ironisk, at et af Gorillaz’ livemedlemmer også er med i Liam Gallaghers nye band. Det kom frem under et interview med den australske radiostation Triple J, hvor Damon Albarn bliver spurgt om The Verve’s Simon Tong er med i livekonstallationen. Albarn svarede:

No, we haven’t got a Verve (Simon Tong) at the moment. He’s coming back. But we have a young lad called Jeff, who, funnily enough is also in Liam’s new band.

Udover Jeff, der formentligt hedder Wooton til efternavn, består Gorillaz’ liveband også af The Clash’ Paul Simonen and Mick Jones.

Under samme interview røber Albarn, at planen var at få Engelbert Humperdinck og The Bee Gees’ Barry Gibb til at gæste Gorillaz’ seneste album, Plastic Beach. Det kom ikke til at ske og om Gibbs manglende deltagelse fortæller Albarn:

He was doing it then he wasn’t doing it then he was doing it again. He was going into a studio, it was a studio in Miami, then he got to the studio and decided he had an earache and that was the end of that.

More from Carsten Fjølner
Junip: José González druknede i synth
José González har efterhånden gæstet København en del gange med sin skrøbelige...
Read More
0 replies on “Gorillaz-medlem er også med i Liam Gallaghers nye band”